Andi Miron

Atunci când parașutele își iau nasul la purtare

O fotografie cu două pițipoance a ajuns virală pe Facebook zilele acestea. Despre cele două făpturi este vorba:


Facebook-ul scoate peste noapte multe vedete. Da, acele vedete după care bălesc oamenii de televiziune și pseudo-jurnaliștii vânători de cancanuri și alte mizerii, respectiv publicul lor format din analfabeți, semianalfabeți și analfabeți funcționali. Dacă cele două din imagine încă nu au ajuns la statutul de vedetă mult dorit de către orice pițipoancă care se respectă, acum au toate șansele să intre în atenția tabloidelor. Pe cea din stânga aș porecli-o Louis de Funes în stare de ebrietate, iar pe cea din dreapta, Predator. Louis de Funes și Predator în variantă feminină, bineînțeles.

Prima e cu sânii scoși pe afară, cealaltă cu labiile scoase la ventilație. Ambele par să-și caute un sponsor permanent, cu atât mai mult blonda, care are nasul coroiat și sânii încă nesiliconați. Așa se cere, domnișoară! Dacă sânii tăi arată precum două mingi de handbal desumflate, mergi în club, scoate-i afară și arată-i! Silicoanele nu cad din cer. 

Ele nu sunt singurele specimene de acest gen, exemplare care se agață de un prost cu bani și mai apoi ajung prin ziare, sunt destule. Până atunci, le găsești atârnătoare prin cluburile de fițe, adevărate pepiniere de talente.

Fiecare este liber să facă ce-l taie capul atât timp cât nu deranjează pe nimeni, dar asta nu ne împiedică să ne amuzăm pe seama acestor făpturi.

Nici curvele nu mai sunt ce au fost... Nu e de judecat că te-ai născut într-o familie modestă, fără prea multe posibilități, dacă nu ai beneficiat de prea multă educație acasă sau la școală, dacă ajungi să faci sex pe bani, pe telefoane mobile sau pe Big Mc-uri. Problema intervine atunci când treci de la statutul de parașută, la cel de prințesă; atunci când uiți de unde ai plecat și ceea ce ești de fapt; atunci când îți faci publică viața ta perfectă pe rețelele sociale, postând poze din mașinile luxoase cu care ești plimbată, cu bijuteriile de lux primite cadou, poze din vacanțele de lux. Și toate astea fără ca măcar să-i dai un tag sponsorului; atunci când joci ostentativ un rol de doamnă, care nu prea te prinde; atunci când ai preteția să fi tratată ca o doamnă, când tu te comporți ca o zdreanță.

Fie vorba între noi, unele pițipoance ajung să fie independete, să aibă chiar niște business-uri, dar asta în funcție de randament (intelectual, da) și de noroc.

Orice sac își are peticul. Proști se găsesc pentru proaste, proști care plătesc pentru sex se găsesc. Astfel de oameni ajung să se căsătorească și chiar să se înmulțească. Doar pițipoanca trebuie să-l aibă la degetul mic pe prost, nu-i așa? 

Trimiteți un comentariu