Andi Miron

Plătiți ca să doarmă și să se scobească în nas

Vicepreședintele Senatului României, Mihai Goțiu a fost surprins din nou dormind în plen. Cât de des obișnuiește să doarmă în Parlament, colegii lui știu mai bine, dar presa ni-l prezintă pentru a treia oară dormind la locul de muncă, în mai puțin de 6 luni. Oricum, pare că somnul în locuri nepotrivite reprezintă un obicei pentru distinsul senator. De la sandale, bermude, bere și dormit pe jos prin Vamă, a trecut la pantofi, costum, apă și scaunul de la Senat. Și totuși hipserii sunt #rezistenti, iar Goțiu nu prea e #rezistent. Ceva nu se leagă...

Cum pentru elevii care dorm la ore există sancțiuni, pentru senatorii care vin în plen să doarmă, pare să nu existe niciun fel măsuri. Ăștia ne reprezintă, oameni buni. Degeaba se chinuie ONGiștii cu propaganda, că țopârlanii, tot țopârlani... Pentru unii parlamentari, dormitul în plen și scobitul în nas par să fie niște obiceiuri de netratat.


Goțiu mai are 3 ani jumătate de mandat. O dată la două luni este surprins dormind, deci dacă ar fi să-și respecte tabieturile, ar mai trebui să mai fie surprins măcar de 21 de ori dormind. E de urmărit dacă va continua în aceeași manieră, ori dacă va fi destul de perspicace încât să-și deseneze niște pupile pe pleoape, în pauzele de somn. 

Vezi video-ul cu vamaiotul din Senat aici.
Vezi video-ul cu Mucușor-Dan aici.


Trimiteți un comentariu