Andi Miron

Propagandă USRisto-agresivă prin e-mail

Miercuri după-amiază deschid de pe telefon mail-ul și ce să vezi... Primesc un mail de la observator@fiecarevot.ro, asta pentru că am fost acreditat drept observator pentru alegerile parlamentare de anul trecut. În fine, ce voiau băieții ăștia de fapt? După prima propoziție din mail, pare că voiau să mă informeze cu privire la ceva de interes public.

Au început cu: „Astăzi se votează în plenul Parlamentului președintele Autorității Electorale Permanente." Am zis bun, fain. Chiar mi-ar plăcea să primesc mai multe informări cu privire la ordinea de zi și activitățile din Parlament. 

Citesc mai departe: „Cei doi candidați sunt sinecuristul traseist politic, Daniel Barbu și experta electorală apolitică, Maria Krause." Frumos mod de a face propagandă, băi ONGiștilor! „Sinecuristul traseist politic" și „experta electorală apolitică" deci... 

Mai departe, destinatarul a atașat în mail-ul pe care mi l-a trimis, adresele mai multor demnitari, împreună cu un mesaj mobilizator și de susținere a candidatei USR, pe care să-l copiez și să-l trimit lui Dragnea, Tăriceanu etc. Nu prea are sens, nu? Știu.

Așadar, mail-ul primit de la Fiecarevot.ro, proiect proiect susținut de ONGuri precum Expert Forum și Funky Cityzens avea un demers grosolan, strict propagandistic.

Între timp, Daniel Barbu, fost senator ALDE și ministru al Culturii a fost votat drept președinte al Autorității Electorale Permanente, spre dezamăgirea #rezistențilorONGiști. A câștigat cu 241 la 58, deci bătaie la fundul gol. Pe lângă faptul că ofensiva USRistă a fost a naibii de penibilă s-a dovedit a fi și a naibii de ineficientă.

Iată și mail-ul cu pricina:
Trimiteți un comentariu