Andi Miron

Invitații gratuite la Artonic Teatru

Haideți să acordăm mai multă atenție oamenilor talentați. Vorbesc aici despre trupa bucureșteană de teatru independent Artonic. Până prin septembrie anul acesta îi văzusem de două ori pe scenă. Le urmărisem două spectacole („Câini", respectiv „Fermoare, nasturi și capse") pe care le-au susținut în niște pub-uri bucureștene. Mi-au plăcut, de asta am și acceptat să colaborăm, iar dacă veți merge la spectacolele lor, cred că vă vor plăcea și vouă.


Povestea colaborării dintre mine și trupa Artonic începe în septembrie. Pe atunci, nu aveau nici măcar un nume sau identitate vizuală. De niște copy-uri, o adresă de mail, o galerie foto decentă sau o pagină de Facebook nici nu încăpea în discuție... M-am întâlnit cu doamna regizor Liliana Cîmpeanu și am discutat despre importanța construcției de brand și a modului de gestionare a comunicării. Oricât de independent ar fi teatrul, el trebuie să comunice cu oamenii și nu doar în cele 60, 90 sau 120 de minute de spectacol.

Proiectul de teatru inițiat de către Liliana a început de mai bine de 10 ani, însă Artonic a luat naștere din septembrie. În octombrie, la Sala Dalles am organizat primul spectacol sub noua identitate artonică, „Fermoare, nasturi și capse", cu Radu Catană, Carmen-Magdalena Sascău și Cristi Constantinescu.

Ce urmează? Două noi spectacole, ambele la ARTHUB: „Monstrul de sub pat" - duminică, 26 noiembrie și „Fermoare, nasturi și capse" - marți, 28 noiembrie.


Și vestea cea mare acum vine... Accesează pagina de Facebook Artonic și intră în concurs, pentru a câștiga una dintre cele 3 invitații duble puse la bătaie! Vineri anunțăm câștigătorii. 

Ne vedem la ARTHUB!

Trimiteți un comentariu