Andi Miron

Oportunitate pentru artiștii muzicali independenți

Există artiști muzicali foarte talentați în România și care nu au audiența pe care ar merita-o. Asta pentru că fie le lipsește finanțarea, fie au probleme în ceea ce privește promovarea. Pentru rezolvarea unor probleme de acest gen s-a inventat „Mastering the Music Business". Da, muzica este un business. E o industrie în care se pot face bani și în care ajung în top fel de fel de artiști. Unii mai talentați, alții mai puțin.

Eu nu pot decât să le țin pumnii celor mai talentați și mai muncitori și să le recomand acest eveniment. 
„Mastering the Music Business" este prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală, dedicată în special artiștilor independenți, dar și celorlalți profesioniști ai industriei (de la manageri la PRi). Conferința a ajuns la cea de-a treia ediție și va avea loc în perioada 20-22 martie 2018, în Sala Aula din incinta Ministerului Culturii.

Ediția din 2018 va continua să aducă participanților numeroase oportunități de relaționare cu profesioniștii din industria muzicală și din industriile adiacente, care vor veni cu prezentări de idei și tehnologii noi, dar și cu povești de succes, în primele două zile ale conferinței. Nu vor fi ocolite nici aspectele practice ce vor constitui teme ale workshop-urilor desfășurate în a treia zi de conferință, care le este dedicată în exclusivitate. 

Din subiectele ediției de anul viitor nu vor lipsi temele legate de distribuția online și streaming, dezbateri pe tema managementului artistic, întâlniri cu reprezentanți ai principalelor societăți de gestiune colectivă, povești de succes ale artiștilor din toate generațiile. 

Urmare a succesului repurtat la ediția 2017, în 2018, participanții la conferință vor beneficia de o prezentare cu o temă foarte actuală,  referitoare la obiceiurile de consum muzical în online. 

Pentru informații suplimentare, accesează aici site-ul oficial al evenimentului.


Trimiteți un comentariu