Andi Miron

Am decodificat mesajele PSDiste

Scena politică e un adevărat spectacol. Cu prilejul haosului din PSD, spectacolul a fost și mai spumos. S-au spus o grămadă de minciuni și de aberații. Știm ce au declarat, dar de fapt, altceva au gândit. De dragul amuzamentului, merită puse pe hârtie.



15 ianuarie
- Carmen Dan: „Dacă partidul îmi va cere (să demisionez), voi face asta."
- adevărata Carmen Dan: „Dacă șefu' îmi va cere să demisionez, o voi face."

15 ianuarie
- Gabriela Firea: „Să lăsăm luptele interne deoparte, să punem în aplicare totul pentru români şi pentru Bucureşti."
- adevărata Gabriela Firea: „Mi-am pregătit bine mesajul unionist, în timp ce-mi făceam unghiile aseară."

15 ianuarie
- Liviu Dragnea: „Au fost mai multe reproşuri. Concluzia generală a fost că nu se mai poate continua, pentru că e o stare conflictuală între partid şi Guvern, cât şi în interiorul Guvernului. Colegii s-au referit şi la ultimele apariţii TV."
- adevăratul Liviu Dragnea: „M-am gândit la asta de câteva zile, știam că o să mă întrebați. Bre, băieții ăștia nu trebuie să spună și să facă chiar ce vor ei, de capul lor. L-am trimis la colț pe Mihăiță, atâta tot. Dar hai gata, să trecem peste, că am o treabă mai târziu cu Viorica."

15 ianuarie
- Mihai Tudose: „Partidul a hotărât că este nevoie de un alt Guvern, cu un alt tip de abordare. Tot timpul este loc de mai bine. Eu nu am dorit să rup partidul. Domle', poate am și eu vina mea. Așa a hotărât partidul. Îmi asum tot. Eu îmi reproșez că nu am făcut mai mulți kilometri de autostradă, că nu am făcut mai multe spitale. Nu regret nimic. Acum, atmosfera este cea mai bună. Până acum a fost tensionată, că asta e... Merg la Palatul Victoria să-mi iau lucrurile de acolo, atâta tot."
- adevăratul Mihai Tudose: „Nu vreau să mă baricadez în Palatul Victoria ca Grindeanu, ca să-mi iau flegme de la colegi și de la cetățeni, că am băgat țara în criză. Am vrut să o ard cu boașele mai mari ca ale lui Dragnea. Aia e, băieți. În viață nu poți să le faci pe toate. Singura Victoria cu care-ți permiți să ai boașele mari e cea pe care o ai acasă. Altfel, te trezești cu ele vinete în CEx. Hai ciao, că fug la Palat să-mi strâng alifiile!"

16 ianuarie
- Liviu Dragnea. Întrebat ce proiecte o recomandă pe Viorica Dăncilă să fie premierul României, a declarat „Viorica Dăncilă este europarlamentar din ianuarie 2009, este o femeie civilizată, deosebit de comunicativă și are o relație bună cu oficiali din Comisia Europeană”.
- adevăratul Liviu Dragnea. „Bă, nu știu ce să zic. O dau pe aia cu comunicarea, că se potrivește de fiecare dată când n-am habar ce să spun. A mers bine și după ce i-am dat șutul lui Mihăiță. Comunicarea, dom'le, comunicarea!!! Cu Viorica comunic bine, e fată ascultătoare."

16 ianuarie
- VIorica Dăncilă. Întrebată ce o recomandă pentru preluarea funcției de premier, a declarat „Colegii și președintele partidului au făcut declarații în acest sens."
- adevărata Viorica Dăncilă: „Habar n-am, sper că au zis ăștia ceva."


Trimiteți un comentariu