Andi Miron

Din culisele colaborării cu Artonic Teatru și festivalul de adultere

În seara de 13 februarie am luat parte la spectacolul trupei bucureștene de teatru independent Artonic.  În scop recreativ, dar și cu treabă. „Cine Iubește?" s-a jucat pentru prima oară în Artonic, cu mici schimbări în distribuție.

Cum am început colaborarea cu Artonic

Eu mă ocup de partea de comunicare a trupei, respectiv partea de promovare, cu tot ceea ce implică aceasta: comunicare cu locații, parteneri, copywriting, comunicare în social media, realizare fotografii etc. All-around să spunem....
M-am întâlnit prin septembrie anul trecut cu Liliana Cîmpeanu, regizorul și managerul trupei. Colaborasem deja de dinainte cu proiectul Lilianei, dar în calitate de blogger partener. Ne-am așesat la masă, am extras informațiile necesare, iar apoi am gândit o strategie. Practic, am început de la zero, cu construcția de brand. Nume, prezentări, comunicate, crearea și susținerea paginii de Facebook, respectiv crearea identiății vizuale, în colaborare cu artistul grafic Andrei Șova.

Sub umbrela proiectului Artonic s-au jucat până acum de două ori „Cu capsa pusă", de două ori „Monstrul de sub pat", o dată „Cine iubește?". Pe 28 februarie va urma „Cine Iubește?" și pe 6 martie „Cu capsa pusă", la El Grande Comandante, de pe Călărașilor 55.

„Cine iubește?", festival de adultere 

 „Cine iubește?" a avut-o în premieră în distribuție pe Roxana Neagu, care a intrat în locul lui Carmen Magdalena Sascău. A debutat cu emoții, dar i-a ieșit de minune. Distribuția a fost completată de Mihai Căpățînă, Cristi Constantinescu, Altan Safta Zecheria, Filip Popa și Radu Catană.
E o comedie spumoasă, în care el și ea se înșală reciproc, amanții dau nas în nas pe teren advers, fix când este și el acasă. Când se întâlnesc cu toții, nebunia capătă proporții uriașe.

Pentru cei au ratat spectacolul, în pot prinde pe 28 februarie. Locurile se ocupă rapid, așa că vă recomand să vă rezervați din timp.
Pentru detalii și rezervări, click aici
Trimiteți un comentariu